Újabb hivatásturisztikai siker Magyarországon
A Magyar Turizmus Zrt. Kongresszusi Igazgatósága által működtetett Konferencia Nagyköveti Program célja, hogy elősegítse nemzetközi szervezetek üléseinek Magyarországra hozatalát.

A társaság büszke arra, hogy a programjában részt vevő Magyar Klinikai Neurofiziológiai Társaság (MKNFT) elnyerte a 2017-ben tartandó Európai Klinikai Neurofiziológiai Kongresszus (European Congress of Clinical Neurophysiology ECCN) szervezési jogát. Az eseménynek a Hungexpo ad majd otthont, mintegy 1000 résztvevőre számítanak a szervezők.


Prof. Dr. Kamondi Anita, a társaság elnöke elmondta: a közelmúltban Brno-ban lezajlott megmérettetésen a budapesti helyszín szoros versenyben nyert Lipcsével szemben. A sikert elsősorban annak tulajdonítja, hogy az MKNFT partnerei - a CongressLine Kft. és a Hungexpo Zrt. - segítségével, valamint a Magyar Turizmus Zrt. támogatásával alaposan felkészült a prezentációra.

 


A sikeres részvételhez a Magyar Turizmus Zrt. a támogatáson túl szóróanyagokkal járult hozzá, amelyek a döntéshozatal alkalmával népszerűsítették a budapesti konferenciahelyszínt az idei brnoi konferencián. A Konferencia Nagyköveti Programban részt vehet minden olyan magyar szervezet, amely esélyt lát nemzetközi konferencia Magyarországra hozatalára.

 

Forrás: Business Traveller

 EAN
AUTUMN
SCHOOL
2023

EAN AUTUMN SCHOOL

Bővebb információkért kattintson a Tovább gombra!

Tovább
15th European Board Examination in Neurology
2023

15th European Board Examination in Neurology 2023

Bővebb információkért kattintson a Tovább gombra!

Tovább
2023
II. SZISZTÉMIÁS AMILOIDÓZIS NAPOK
TOVÁBBKÉPZŐ TANFOLYAM, 2023. október 27-28

II. SZISZTÉMIÁS AMILOIDÓZIS NAPOK, 2023. október 27-28

Bővebb információkért kattintson a Tovább gombra!

Tovább
A neurológia
Aktuális
Kérdései
2023

Akkreditált online tanfolyam 2023

Bővebb információkért kattintson a Tovább gombra!

Tovább

Online Kommunikáció


Kövesse Ön is figyelemmel a Magyar Neurológiai Társaság bejegyzéseit a közösségi oldalakon, ahol folyamatosan tájékozódhatnak a legfrissebb hazai és nemzetközi szakmai hírekről.


Magyar Szemészeti Társaság
Neuro-ophthalmológiai Szekciója
Dr. Somlai Judit
Neuro-ophthalmológus, aki a látászavart okozó megbetegedések okának keresésével, meghatározásával és kezelésével foglalkozik.
Magyarországi Fájdalom
Társaság
Dr. Budai Erika
A Társaság célja az akut és krónikus fájdalom szindrómában szenvedő betegek teljes körű ellátásának szakmai tudományos eszközökkel történő előmozdítása.
Magyar Rehabilitációs
Társaság
Dr. Tóth István
Társaságunk a rehabilitáció bármely területével foglalkozó tagok önkéntes társulásán alapuló, hazai és nemzetközi egészségügyi kapcsolatok fejlesztését elősegítő szervezet.
Keressen minket a facebook-on
és a twitteren is!