A Magyar Neurológiai Társaság Kongresszusa
Immár második alkalommal kerül megrendezésre az országos seregszemle , 2016. október 20-22 között Egerben, a történelmi tradíciójáról méltán híres városban.

Lecturis Salutem!


A latin köszöntés is szimbolizálja a Magyar Neurológiai Társaság célkitűzését:új kezdeményezéssel ötvözni a hagyományokat.

 

 

Immár második alkalommal rendezzük meg az országos seregszemlét, 2016. október 20-22 között Egerben, a történelmi tradíciójáról méltán híres városban. Az elmúlt évtizedekben gombamód szaporodtak a neurológia szűkebb területeivel foglalkozó társaságok.Ez így volt rendjén, hiszen drámai gyorsasággal bővült a diagnosztika, kevésbé gyorsan, de bővült a terápia is.

Megszülettek azok a társaságok, amelyek egyes neurológiai betegségekkel részletekbe menően szeretnének foglalkozni, mivel ma már senki nem lehet egyformán jártas a neurológia minden területén. De kitapintható egy másik tendencia is, az elkülönülés mellett az új ismeretek megosztásának az igénye.

 

A Magyar Neurológiai Társaság lehetőséget biztosít a seregszemlére.

Szükség van egy olyan fórumra, amelyen kicseréljük szűkebb területünk legfontosabb új eredményeit, segítünk a szakvizsgára készülőknek és lehetőséget biztosítunk arra, hogy új szakmai együttműködések jöjjenek létre és erősítjük a személyes kapcsolatokat is.

A Magyar Neurológiai Társaság második országos gyűlésén tehát áttekintjük a legújabb terápiás, diagnosztikus és rehabilitációs ismereteket és bemutathatjuk saját megfigyeléseinket is. A programot a tagtársaságok alakítják ki. (Ha a tudományos program összeállításával kapcsolatban kérdés vetődik fel, forduljatok Dr. Semjén Judit főorvoshoz (judit.semjen@gmail.com).

Bízunk abban, hogy a konferencia újabb lendületet ad a magyar neurológia fejlődésének, elősegítve a ránk bízott betegek jobb ellátását. Ha ezt a célt elértük, akkor mi is elmondhatjuk a költő szavaival „ ez jó mulatság férfimunka volt”.

Viszontlátásra Egerben!

Csiba László

a Magyar Neurológiai Társaság elnöke

 

Bőveb információ:http://hotelegerpark.hu/mane2016/index.php



A MAGYAR NEUROLÓGIAI TÁRSASÁG 39. KONGRESSZUSA
2024

A MAGYAR NEUROLÓGIAI TÁRSASÁG 39. KONGRESSZUSA

Bővebb információkért kattintson a Tovább gombra!

Tovább
BETEGTÁJÉKOZTATÓ
VIDEÓSOROZAT
2024

BETEGSÉGEKRŐL HITELESEN

Bővebb információkért kattintson a Tovább gombra!

Tovább
MULTIMÉDIA
OKTATÁSI
ANYAGOK
2024

Rezidensek, szakvizsgára készülők, neurológiát oktatók figyelmébe

Bővebb információkért kattintson a Tovább gombra!

Tovább
MAGYAR GYERMEKNEUROLÓGIAI TÁRSASÁG ÜNNEPI TUDOMÁNYOS ÜLÉSE
2024

MAGYAR GYERMEKNEUROLÓGIAI TÁRSASÁG ÜNNEPI TUDOMÁNYOS ÜLÉSE

Bővebb információkért kattintson a Tovább gombra!

Tovább

Online Kommunikáció


Kövesse Ön is figyelemmel a Magyar Neurológiai Társaság bejegyzéseit a közösségi oldalakon, ahol folyamatosan tájékozódhatnak a legfrissebb hazai és nemzetközi szakmai hírekről.


Magyar Szemészeti Társaság
Neuro-ophthalmológiai Szekciója
Dr. Somlai Judit
Neuro-ophthalmológus, aki a látászavart okozó megbetegedések okának keresésével, meghatározásával és kezelésével foglalkozik.
Magyarországi Fájdalom
Társaság
Dr. Budai Erika
A Társaság célja az akut és krónikus fájdalom szindrómában szenvedő betegek teljes körű ellátásának szakmai tudományos eszközökkel történő előmozdítása.
Magyar Rehabilitációs
Társaság
Dr. Cserháti Péter
Társaságunk a rehabilitáció bármely területével foglalkozó tagok önkéntes társulásán alapuló, hazai és nemzetközi egészségügyi kapcsolatok fejlesztését elősegítő szervezet.
Keressen minket a facebook-on
és a twitteren is!