Pályázatok beadása a 2020-as Nemzetközi Medis Awards-ra - Neurology
Pályázatok beadása a 2020-as Nemzetközi Medis Awards-ra
Már a hetedik egymást követő évben nyitjuk meg a Nemzetközi Medis Awards verseny kapuit melyen az orvostudományban és gyógyszerészetben végzett kiemelkedő tudományos munkákat díjazzuk Közép és Délkelet-Európában.

Ki jelentkezhet?

A jelentkezés feltétele, hogy a kutatási anyag olyan nemzetközi tudományos lapban lett publikálva melynek impakt faktora legalább 1,500 és a publikáció 2019. szeptember 1. és 2020. augusztus 31. között történt.
A díjra a következő kilenc közép- és délkelet-európai országból pályázhatnak a résztvevők: Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Észak-Macedónia, Horvátország, Magyarország, Montenegró, Szerbia és Szlovénia.

Értékelési folyamat

A jelentkezéseket előre meghatározott ismérvek alapján egy 9 tagú szakértői testület bírálja el, a Ljubljanai Orvosi Egyetemi Központ reumatológus professzora, Prof. Dr. Matija Tomšič vezetésével és választja ki a 18 döntősből a 9 győztest, minden egyes területről egyet.

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 28.

A jelentkezések angol nyelven, a www.medis-awards.com. oldalon elérhető online űrlap segítségével nyújthatók be. Az oldalon további információk is megtalálhatóak a díjakról és a részvételi feltételekről. Amennyiben kérdése merül fel, vagy további tájékoztatásra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@medis-awards.com e-mail címen, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

 14th World Congress on Controversies in Neurology

Bővebb információkért kattintson a Tovább gombra!

Tovább

XI. Népegészségügyi Konferencia 2020

Köszönetnyilvánítás

Tovább

INTERNATIONAL MEDIS AWARDS FOR MEDICAL RESEARCH

Bővebb információkért kattintson a Tovább gombra!

Tovább

CSATLAKOZÁS AZ EAN COVID REGISZTERHEZ

Bővebb információkért kattintson a Tovább gombra!

Tovább

Online Kommunikáció


Kövesse Ön is figyelemmel a Magyar Neurológiai Társaság bejegyzéseit a közösségi oldalakon, ahol folyamatosan tájékozódhatnak a legfrissebb hazai és nemzetközi szakmai hírekről.


Keressen minket a facebook-on
és a twitteren is!