Évtizedeken át életeket mentett, most neki van szüksége a segítségére
Ágota a dunaszerdahelyi kórházon keresztül került a ZaMED mentőszolgálathoz. A napokban súlyos betegséget állapítottak meg nála, ami miatt segítségre van szüksége.

Sajnálatos módon jött egy váratlan pillanat, ma már neki van szüksége segítő kézre” – írja közösségi oldalán a ZaMED.

A mentőszolgálat tájékoztatása szerint Ágota stroke-ot (agyi érkatasztrófa) kapott. Az állapota azóta stabil, beszélni azonban nem tud, és a testének egyik fele lebénult. „Bár az állapota lassan javul, a felépüléshez gyógykezelésekre és rehabilitációkra lesz szüksége” – írják, hozzátéve, napokon belül meg is kezdi a rehabilitációs kezelést az Adeli egészségügyi központban, ez azonban jelentős költségekkel jár, a ZaMED szerint négy hét több mint hétezer euróba kerül, amit teljes egészében a páciensnek kell állnia.

 

Ágotának a napokban volt a születésnapja. „A legnagyobb születésnapi kívánsága, hogy mielőbb visszatérhessen a normális élethez és egyúttal a mentőautóba, hogy újra emberi életeket menthessen“

– írja a bejegyzésben a mentőszolgálat, és egyúttal arra kérik az embereket, amennyiben tudnak, járuljanak hozzá Ágota gyógykezelési költségeihez.

Erre a célja nyitottak egy transzparens számlaszámot, amelyre tetszőleges összeg küldhető, emellett pedig az adó két százalékát is fel lehet számára ajánlani (az ehhez szükséges nyomtatványt a ZaMED-től lehet elkérni Facebook-üzenetben).

„Ági egész eddigi életében segített, bízunk benne, hogy lesznek olyan emberek, akik ezúttal neki fognak segíteni“ – zárják a bejegyzést.

A számlaszám:

Agátka Kollárová
SK47 0900 0000 0051 8635 6066
   • Magyar Stroke Társaság XVI. Kongresszusa, a Magyar Neuroszonológiai Társaság XIII. Konferenciája és a VI. Stroke Szakdolgozói Vándorgyűlése
    Siófok (Hotel Azúr és Hotel Yacht)
    2022. szeptember 1-3.
  • Gárdonyi Parkinson Továbbképző Napok
    Gárdony, Vital Hotel Nautis
    2022. szeptember 2-3.

17th World Congress on Controversies in Neurology (CONy)

Bővebb információkért kattintson a Tovább gombra!

Tovább

Magyar Fejfájás Társaság XXVII. kongresszusa

Bővebb információkért kattintson a Tovább gombra!

Tovább

Magyar Rehabilitációs Társaság XLI. Vándorgyűlése

Bővebb információkért kattintson a Tovább gombra!

Tovább

Akkreditált online tanfolyam 2022

Bővebb információkért kattintson a Tovább gombra!

Tovább

Online Kommunikáció


Kövesse Ön is figyelemmel a Magyar Neurológiai Társaság bejegyzéseit a közösségi oldalakon, ahol folyamatosan tájékozódhatnak a legfrissebb hazai és nemzetközi szakmai hírekről.


Magyar Szemészeti Társaság
Neuro-ophthalmológiai Szekciója
Dr. Somlai Judit
Neuro-ophthalmológus, aki a látászavart okozó megbetegedések okának keresésével, meghatározásával és kezelésével foglalkozik.
Magyarországi Fájdalom
Társaság
Dr. Budai Erika
A Társaság célja az akut és krónikus fájdalom szindrómában szenvedő betegek teljes körű ellátásának szakmai tudományos eszközökkel történő előmozdítása.
Keressen minket a facebook-on
és a twitteren is!