Jogszabályok

MAGYAR NEUROLÓGIAI TÁRSASÁG


© Copyright


Ezen oldalak tartalmát a Magyar Neurológusok Társasága felügyeli.
Fenntartjuk a Web rendszerünkben található információk változtatási jogát minden előzetes bejelentés nélkül.


Az oldalakon olvasható anyagok betegtájékoztatási, oktatási, kutatási, és a Magyar Neurológusok Társaságának tagjainak kapcsolattartását megkönnyítő adatokat tartalmaznak.

 

AZ INFROMÁCIÓK TULAJDONJOGÁRÓL


Kijelentjük, hogy a - Magyar Neurológusok Társasága (és partnereink) - birtokolják a rendszerünkben található információkat.


A Magyar Neurológusok Társaságának oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.


Látogatóink - kizárólag a regisztrációs jogosultsági szintjüknek megfelelően - az interneten szabadon elolvashatnak bármilyen oldalainkon megjelent információt. Későbbi megtekintés és értelmezés céljából letölthetnek vagy lementhetnek számítógépeikre a rendszerben tartalomként publikált file-okat, információkat, és ezeket kollégáiknak, pácienseiknek, barátjuknak, rokonuknak, ismerősüknek szabadon megmutathatják, illetve ilyen célokból lehetséges ezen anyagok kinyomtatása is.


Tilos azonban eltávolítani a böngészett és/vagy a letöltött oldalakon szereplő jogi- és tulajdonjogi-, illetve az esetleges szabadalomra vonatkozó információkat, tilos továbbá a tőlünk (nem csak internetes oldalainkról) származó információk árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és bármilyen formában történő ismételt megjelentetése.


A publikált anyagokkal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.


A Magyar Neurológusok Társaságának Web-rendszerének informatikai háttérszolgáltatója (ASP - Application Service Provider): Diamond Agency Kft.

 

FONTOS FIGYELMEZTETÉSA Magyar Neurológusok Társaságának Internet oldalai nem csak szakemberek számára készültek, betegtájékoztató anyagok is elérhetőek lapjainkon keresztül.


Kijelentjük, hogy a Web-rendszerben található információk önmagukban nem alkalmasak arra, hogy a betegek, páciensek, saját diagnózist állítsanak fel, vagy az itt talált információkat bármilyen egyéb módon önmaguk gyógyítására használják.

 

A Magyar Neurológusok Társasága semmilyen felelősséget nem vállal az oldalainak felhasználásából eredő egészségügyi problémákért, még akkor sem, ha az adott tartalmat szakorvos véleményezte.


Panaszok esetén keressék fel háziorvosukat vagy a megfelelő szakrendelést!

 

JOGNYILATKOZAT ÉS ADATKEZELÉSA Magyar Neurológusok Társaság, mint adatkezelő vállalja, hogy az adatokkal való visszaélések megelőzése érdekében az Internetes regisztráció során kezelésébe került személyes adatokat az érintett személy beleegyezése nélkül harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adja ki, valamint nem teszi közzé.

 

Amennyiben a regisztrációs űrlapot (on-line, vagy a papír-verziót egyaránt) a társaság tagságába történő jelentkezés céljából tölti ki valaki, és ezzel tagságra jelentkezik, úgy egyúttal jóváhagyását adja, hogy megadott adatait a Magyar Neurológusok Társasága - kizárólag a Társaság működése, működtetése, valamint szakmai rendezvényekről történő tájékoztatás, illetve egyéb szakmai információk, szakmai anyagok eljuttatása céljából - használhatja.

 

A Magyar Neurológusok Társaság Web-rendszerében megadott adatokat a Diamond Agency Kft., mint informatikai háttér-szolgáltató kezeli. A Magyar Neurológusok Társasága és a Diamond Agency Kft. adatvédelmi kötelezettségei a hozzá beérkezett, valamint a szerverein tárolt adatokra és azok kezelésére vonatkoznak.

 

Bár az Interneten keresztül történő adatátvitel jelentős része jelenleg titkosítás nélkül zajlik világszerte, a Magyar Neurológusok Társasága megteremtette a titkosított adatkapcsolat lehetőségét is rendszere használatához.


A Magyar Neurológusok Társasága nem vállalhat garanciát arra, hogy az adatoknak a szerverre - titkosítás nélkül - történő elküldése során az adatokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. Ezért különösen javasoljuk, hogy adatainak biztonsága érdekében használja a 128 bites SSL kapcsolatot (Secure Socket Layer - titkosított csatorna), és ezen keresztül regisztráljon Web-rendszerünkbe, illetve a továbbiakban kizárólag ilyen kapcsolaton keresztül jelentkezzen be és használja a rendszer szolgáltatásait.

 

A Magyar Neurológusok Társasága és informatikai háttérszolgáltatója a Diamond Agency Kft. az Ön adatait bizalmasan kezeli, rendszereiket, valamint informatikai háttérstruktúrájukat úgy alakították ki, hogy az adatok védelmét az elvárható módon biztosítsák. Adatvédelmi eljárásaink teljes mértékben megfelelnek az adatvédelmi törvény előírásainak.
 

A MAGYAR NEUROLÓGIAI TÁRSASÁG 39. KONGRESSZUSA
2024

A MAGYAR NEUROLÓGIAI TÁRSASÁG 39. KONGRESSZUSA

Bővebb információkért kattintson a Tovább gombra!

Tovább
BETEGTÁJÉKOZTATÓ
VIDEÓSOROZAT
2024

BETEGSÉGEKRŐL HITELESEN

Bővebb információkért kattintson a Tovább gombra!

Tovább
MULTIMÉDIA
OKTATÁSI
ANYAGOK
2024

Rezidensek, szakvizsgára készülők, neurológiát oktatók figyelmébe

Bővebb információkért kattintson a Tovább gombra!

Tovább
MAGYAR GYERMEKNEUROLÓGIAI TÁRSASÁG ÜNNEPI TUDOMÁNYOS ÜLÉSE
2024

MAGYAR GYERMEKNEUROLÓGIAI TÁRSASÁG ÜNNEPI TUDOMÁNYOS ÜLÉSE

Bővebb információkért kattintson a Tovább gombra!

Tovább

Online Kommunikáció


Kövesse Ön is figyelemmel a Magyar Neurológiai Társaság bejegyzéseit a közösségi oldalakon, ahol folyamatosan tájékozódhatnak a legfrissebb hazai és nemzetközi szakmai hírekről.


Magyar Szemészeti Társaság
Neuro-ophthalmológiai Szekciója
Dr. Somlai Judit
Neuro-ophthalmológus, aki a látászavart okozó megbetegedések okának keresésével, meghatározásával és kezelésével foglalkozik.
Magyarországi Fájdalom
Társaság
Dr. Budai Erika
A Társaság célja az akut és krónikus fájdalom szindrómában szenvedő betegek teljes körű ellátásának szakmai tudományos eszközökkel történő előmozdítása.
Magyar Rehabilitációs
Társaság
Dr. Cserháti Péter
Társaságunk a rehabilitáció bármely területével foglalkozó tagok önkéntes társulásán alapuló, hazai és nemzetközi egészségügyi kapcsolatok fejlesztését elősegítő szervezet.
Keressen minket a facebook-on
és a twitteren is!